Retsept on pärit raamatust ''India toidud 30 minutiga''
Vaja läheb:
1 sibul
4sl tomatipüreed
50 g india pähkleid
2 tl garam masalat
2 küüslauguküünt
1 sl sidrunimahla
0.25 tl kurkumit
2 tl meresoola
1 sl maitsestamata jogurtit
2 sl taimeõli
2 sl värskeid hakitud koriandrilehti( asendasin 1 tl külmkuivatatud)
50 g tükeldatud aprikoose
500 g kanafileed või kanakintse(nahata, kontideta)
300 ml kanapuljongit
kaunistamiseks röstitud india pähkleid
Tee nii:
Pane sibul,tomtipüree,pähklid, garam masala, sidrunimahl, kurkum, sool ja jogurt köögikombaini ja tee ühtlaseks seguks.Kuumuta õli ja vala juurde vürtsisegu, prae segades 2 min, keskmise kuumuse juures. Lisa juurde pool tükeldatud koriandrist, aprikoosid ja kana ning prae segades umbes minut. Lisa puljond ja lase vaiksel kuumusel 10-12 min keeda. Lisa ülejäänud korianders ja serveeri röstitud pähklite ja koriandriga kaunistatult.
Jätkub 4 inimesele.Labels: karri, kooskokkamine