Bruschettad rabarberitšatni ja Brie juustuga

Paar kuud tagasi käisime ema ja vanaemaga F-hoones söömas. Väga mõnus koht ja maitsvad toidud. Sealt saingi idee teha rabarberitšatnit, sest tellisime eelroaks erineva kattega bruschettasid ja üks neist oli rabarberimoosi ja Brie juustuga. See meeldis sellest valikust ka kõige rohkem. Nüüd sain neid saiu ka enda tehtud rabarberitšatniga proovida. Tulemus oli väga hea ja läheb kindlalt kordamisele. Sobib suurepäraselt eelroaks.

Vaja läheb:
Rabarberitšatnit- keeda näiteks selliseid.
Bruschettasid või ciabattasid või mingit muut kõvema tekstuuriga saia.
Brie juustu.

Tee nii:
Rösti ciabattad ahjus 200 kraadi juures senikaua, et nad pealt krõbedaks läheks. Kata moosi ja juustuga. Naudi!

Vaata ka Nami-Namist Kokkame koos # 36: toitvad ja põnevad võileivad, soojad ja külmad

Labels: